De werking van de modus OFFLINE WERKEN

De modus OFFLINE WERKEN is bedoeld als een manier om doseringen toe te staan wanneer er geen HUB aanwezig is. Het is toegankelijk via het UTILITY MENU op de meter.

De pincode van het UTILITY MENU wordt bepaald door het meterprofiel

De meter zal zich langzaam gedragen terwijl deze offline is, omdat er constant wordt geprobeerd om opnieuw verbinding te maken met de HUB. Wanneer de meter verbinding maakt met de HUB, zullen deze automatisch de modus OFFLINE WERKEN verlaten.

Opmerkingen:

• Het wordt aanbevolen de pincode te wijzigen na de modus Offline werken om de integriteit van de beveiligingsfuncties van Pulse te behouden
  • De fabrieksinstelling van de pincode voor het UTILITY MENU PIN is 4357 (een eerdere versie van de meters had pincode 1776)
  • In de modus OFFLINE WERKEN zal de meter zich traag gedragen bij de acties DOSEREN ACTIVEREN en BEËINDIGEN wanneer deze probeert opnieuw verbinding te maken met de HUB
  • In de modus OFFLINE WERKEN heeft de meter geen verwijzing naar werkorders of doseringen. De meter verzamelt eenvoudigweg de vloeistof die sinds het activeren van deze modus is gedoseerd.
  • Bij de eerste succesvolle DOSEREN BEËINDIGEN, stuurt de meter twee doseringswaarden door: de huidige doseringswaarde en het opgebouwde doseringsvolume in de modus OFFLINE WERKEN.
  • Vanuit de fabriek zijn de meters geconfigureerd in de modus Handmatig doseren, zonder beveiliging. Deze modus zal zich gedragen als de modus Offline Werken wanneer er geen HUB aanwezig is.

Neem contact op met de ondersteuning

Maak een keuze
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Maak een keuze
Voer een waarde in

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.