Logbestanden verkrijgen van Pulse HUB

Voor vreemde foutmeldingen en het rapporteren van bugs is het nuttig om de engineering te voorzien van logbestanden die op de Pulse HUB staan.

1. Log in op de Pulse HUB en navigeer naar Diagnostische logbestanden
2. Navigeer naar Systeemlogboeken
3. Selecteer alle beschikbare logboeken
4. Selecteer Downloaden

Dit creëert een lokaal .zip-bestand dat kan worden ge-e-maild naar de technische ondersteuning of engineering voor beoordeling.

Een systeemconfiguratierapport is ook nuttig voor het diagnosticeren van problemen.

1. Log in op de Pulse HUB en navigeer naar Diagnostische logbestanden
2. Navigeer naar de systeemconfiguratie
3. Selecteer Rapport draaien.

Dit levert een rapport op van de systeeminstellingen die samen met de logboeken kunnen worden ge-e-maild.

Neem contact op met de ondersteuning

Maak een keuze
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Maak een keuze
Voer een waarde in

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.