Verkeerde tijd op de Hub herstellen

Problemen oplossen - NTP-server onbereikbaar

Network Time Protocol (NTP) vereist verbinding met een externe NTP-tijdserver. Pulse HUB en Remote Extender NTP-diensten werken op UDP-poort 123.

Voor een correcte werking van NTP moet UDP-poort 123 open zijn.

Als u de volgende informatiemelding ziet, geeft dit aan dat de uitgaande UDP-poort 123 geblokkeerd is op de HUB.

We geven geen stappen aan om dit aan te pakken, omdat het volledig afhankelijk is van de configuratie van het netwerk waarop de HUB werkt. Dit moet worden gedaan door de IT-medewerker op de locatie.

Tijdservers

Pulse HUB standaard tijdservers:

pool.ntp.org - a virtual cluster of timeservers

Remote Extender standaard tijdservers:

NTP-server 1: 0.time.digi.com
NTP-server 2: 1.time.pool.ntp.org
NTP-server 3: 1.idigi.pool.ntp.org
NTP-server 4: 2.idigi.pool.ntp.org

Neem contact op met de ondersteuning

Maak een keuze
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Maak een keuze
Voer een waarde in

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.